Tarieven

Helaas geen kant-en-klare tarieven. Waarom niet? Elke situatie is weer nieuw en wordt als maatwerk behandeld. De wereld van computers verandert namelijk supersnel!

Neem daarom even contact met mij op, dan kan ik precies vertellen wat de prijs is. Advies en hulp op maat is namelijk wat ik wil aanbieden, en dat werkt beter op deze manier!

Om toch een idee te kunnen krijgen: het te betalen bedrag ligt veelal rond de 30 euro. Voor iets wat binnen een paar minuten opgelost is betaalt u vanzelfsprekend minder, voor een complex probleem wat een paar uur duurt natuurlijk iets meer.

Ik reken in principe per aard van werkzaamheden (bijvoorbeeld het vervangen van een onderdeel of het aansluiten van een oude printer). Het voordeel hiervan is dat u altijd aan één prijs zit (mits het natuurlijk niet uit de hand loopt). Is het probleem groter dan ik dacht, dan bent u dus niet duurder uit. De prijs die ik noem is de prijs zonder verrassingen, geen addertjes onder het gras. Mocht ik erachter komen dat er meer werk aan zit te komen, dan houd ik u altijd op de hoogte. Helder en duidelijk dus!

Zoals op de hoofdpagina kunt lezen is mijn service supersnel, en dat merkt u in uw portemonnee!